ikLaN nuFFnaNg

geNg bLoggeR (",)

31 October 2011

akTiviTi hujuNg miNggu adaM

oRaNg laiN hujuNg miNggu jaLaN2 kat taMaN peRmaiNaN,sHopiNg koMpLeks, weT woRld ke kaN taPi dak adaM nie pLak hujuNg miNggu lePas jalaN2 kaT kliNik jeR tau taPi sebeLum tu seMpatLa kejaP jaLaN2 kat uMah oRaNg kawiN kaT presiNt 5 (rakaN oPis mumMy kawiN) daH pas masiNg2 keNyaNg isi peruT baRu gi kLiNik...MaNa x nya daH seMingu daH adaM dok baTuk+seLsema ciaN teNgok nak tido puN susaH...tu yaNg abaH adaM bawak pi kLinik tu...adaM nie selaLu kaLo sakiT mumMy suka bawak Pi polikLiNik aNnuR kaT presiNt 15 tu sebaB doktoR dia bezz saNgaT..doKtoR maRia Nie saNgaT mesRa aLaM teRutama sekaLi ngaN bebudak...joM tengok aPa adaM waT sebeLuM masuk juPe deNgaN dokToR...

bawaH maTa beRpaRut daH macaM piRaTe oF caRibbeaN pLak

teNgaH beLajaR nak imBaNgkaN badaN pasNi suRe adaM miNtak beLikaN basikaL

teNgok apa adaM

dia dok geraM teNgok oRaNg sebelaH dia dok maiN LoRi

LaMa beTuL tuNggu tuRn adaM kaN

koBoi MaLaysia Nie


daH muLa bosaN
tuRn adaM puN daH saMpai nak juPe dokToR



2 comments:

Sue_Echan said...

klon johnny depp ni.. hihi..

a.d.a.M.i.a said...

HeHeHe tu La kaN nasiB baik xbeRtaMpaL sebeLaH maTa